LIGJI PER VETERANET E LUFTES PDF

LIGJI PER VETERANET E LUFTES PDF

Qeveria Haradinaj ka për qëllim qeverisjen e mire, transparatente dhe në shërbim të qytetarëve të Kosovës. . -keshilltari-i-donald-trump-per-sigurine-e-brendshme/ TZ .. erion brace dy- -me-gaz-dhe-bombardime-logjika-e-luftes-ne-siri/ TZ /ngritet-aktakuze-per-veteranet-mashtrues-te-uck-se/ TZ .

Author: Majind Samujas
Country: Tajikistan
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 3 November 2008
Pages: 193
PDF File Size: 20.56 Mb
ePub File Size: 1.91 Mb
ISBN: 977-2-63278-586-4
Downloads: 81670
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Moogujind

Dimensionet e tij jane orientative dhe shprehen te fiksuara ne raportin luftee Ministri i Mbrojtjes Ajo ekspozohet ne vendin e duhur me sqarimin perkates te dhuruesit. Akreditimi i Ambasadoreve si proces kalon ne disa shkalle gjate te cilave kerkohet plotesimi i formaliteteve te paracaktuara.

Per kete duhet njoftuar 1 dite me pare. Disa dite perpara dates se caktuar te mberritjes se delegacionit, hartohet programi perfundimtar i vizites.

Ardian Kastrati, profesor i shkencave politike. Ceremonia ligki Vitit te Ri Diplomatik 61 5. Nese protokolli nuk merr dijeni per ardhjen e tij, atehere si date e mberritjes konsiderohet koha kur ambasada perkatese lajmeron me note verbale per mberritjen e shefit te saj. Autoritetet e tjera mund te dergojne sipas deshires nje perfaqesues.

Perparesia e organeve te pushtetit vendor 52 3. O Vendi ku behet inaugurimi duhet te jete i zbrazur, per te treguar se veterranet te jene autoritetet qe do te shkelin te paret. Ne ceremoni nuk ka truproje nderi. Drejtori i protokollit e shoqeron dhe prezanton me Presidentin shqiptar dhe Zonjen.

Numri i tyre duhet te jete tek. Presidenti Shqiptar i del perpara, e pret ne fillim te shkalleve dhe e shoqeron per ne brendesi te nderteses.

  HUMMELFLUG TROMPETE NOTEN PDF

Kuvendi miratoi Ligjin për Veteranët e UÇK-së – Ekonomia Online

Nese delegacioni qendron me gjate, per nder te tij jep nje pritje Kryetari i Bashkise se Kryeqytetit. Me Dimal Basha- I ftuem: Perparesia e tyre percaktohet ne varesi nga koha e paraqitjes se kredencialeve. Tituj te veeranet si doktor, profesor, qytetar nderi, mjeshter i madh, etj. Me deshiren e tij mund te marre pjese edhe trupi diplomatik vwteranet akredituar ne Republiken e Shqiperise.

Banda shoqeron me marsh ecjen e Autoriteteve. Ai vendoset ne pozicionin qe shqiponja te bjere ne gjoksin e te ndjerit. Takimet e zevendskryetarit te kuvendit, te kryetareve te grupeve parlamentare dhe deputeteve koordinohen nga protokolli i Kuvendit.

Komisioni i krijuar ne kete rast percakton te gjitha modalitetet e ceremonise zyrtare funebre, komunikaten per shtyp dhe nekrologjine e te ndjerit. Ne tavoline vendosen flamuj te vegjel kombetare. O Rrugekalimi i kortezhit te permortshem. Hapja e nje perfaqesie te re dipIomatike 6.

Misioni & Vizioni

Shtetasit shqiptare nuk mund te ngrene flamur tjeter pa ngritur me pare flamurin shqiptar ne vendin kryesor te objekteve te tyre. Dekorimin e pare e ben Kryeministri, te tjerat vijojne te behen sipas radhes se autoriteteve te ftuar ne ceremoni 8. Ambasadori i ri pershendet me nje tundje te lehte te kokes rojen e nderit dhe ngjitet shkalleve, ne krye te te cilave e pret Drejtori i Protokollit te Shtetit ose zevendesi.

O Qente dhe beteranet duhet te jene vaksinuar kunder luftex dhe semundjeve te tjera te rrezikshme, te pakten 30 dite para hyrjes ne 79 Shqiperi. Kryeministri shqiptar takohet me Kryeministrin mik. The performance of public healthcare systems in south. Kjo ceremoni nuk zbatohet pre ne rastet kur transmetohet ne TV ose radio. Sipas rregullores te Ministrise se Mbrojtjes Gradat e ulta.

  ASTM E1820-11 PDF

Nenkryetar i Kuvendit Ne cdo rast merret mendimi paraprak i drejtorise politike perkatese te Ministrise se Puneve te Jashtme. Inline css will slow down the rendering of the website. Nese ne ceremoni marrin pjese kryetare shteti te huaj, ata trajtohen sipas kesaj skeme: Kjo fiksohet ne programin e vizites dhe miratohet paraprakisht nga personaliteti shqiptar prites. Drejtori lutes Protokollit te Shtetit e shoqeron Ambasadorin vetteranet te makina ceremoniale, ku edhe ndahet prej tij.

Keto shenja duhet te 23 shprehin qarte karakterin e atyre qe i mbajne, te jene te studiuara me kujdes, te kontrolluara dhe te miratuara nga Protokolli i Shtetit ne emer te Keshillit te Ministrave.

Kurora e Presidentit te Republikes vendoset ne titull personal, te tjerat vihen ne emer te institucioneve perkatese. Ne rast zije per shkak te detyres, flamurit i lidhet nje fjongo kuq e zi.

Download Tigrat Veteranët Official Video Hd Mp3

Ministri i ndustrise dhe Energjitikes Vdekja e nje dipIomati Kryeministri vendos per pjesemarrjen, numrin dhe veteranett konkretisht do ta shoqeroje. Kortezhi mbyllet nga populli i thjeshte. Automjeteve u jepet targe TD dhe TK.

Previous post: