LIGJI PER VETERANET E LUFTES PDF

LIGJI PER VETERANET E LUFTES PDF

Qeveria Haradinaj ka për qëllim qeverisjen e mire, transparatente dhe në shërbim të qytetarëve të Kosovës. . -keshilltari-i-donald-trump-per-sigurine-e-brendshme/ TZ .. erion brace dy- -me-gaz-dhe-bombardime-logjika-e-luftes-ne-siri/ TZ /ngritet-aktakuze-per-veteranet-mashtrues-te-uck-se/ TZ .

Author: Kicage Arazragore
Country: Costa Rica
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 24 May 2018
Pages: 120
PDF File Size: 6.12 Mb
ePub File Size: 20.19 Mb
ISBN: 632-9-92916-562-7
Downloads: 65754
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faesho

Kur arrin ne qytet, Presidenti i Republikes pritet nga kryetari i bashkise. O Personat qe ushtrojne profesionin e gjykatesit apo te prokurorit dhe te sherbimeve sekrete. Pages with no errors display significantly faster on most browsers.

Ne raste te tjera si dhe te afermit e mitur, nuk gezojne status protokollar. Drejtori i protokollit e shoqeron dhe prezanton me Presidentin shqiptar dhe Zonjen. More html means longer loading times.

Buxheti i kosoves 2016 pdf calendar

Per takimet qe deshirojne te kryejne me administraten shteterore dhe qe kane te bejne me marredheniet dypaleshe ose probleme me interes te perbashket, duhet qe paraprakisht te vene ne dijeni Protokollin e Shtetit dhe drejtorine perkatese ne Ministrine e Puneve te Jashtme. Komandanti i truprojes se nderit i paraqet forcen Autoritetit mik, i cili qendron ne krahun e lgji se nderit. Rregulla te pergjithshme 25 2. Kurorat e autoriteteve kryesore te shtetit mbahen nga truproje nderi. Ceremonia kryhet sipas skemave te miratuara te Ceremonialit te Republikes.

Ministri i Shendetsise Lihji i personaliteteve drejtohet nga Protokolli per tek vendi i ngritjes se flamurit. Te pranishmit fillojne te largohen nga mjediset e Presidences te percjelle nga stafi i Presidentit. Presidenti Shqiptar i del perpara, e pret ne fillim te shkalleve dhe e shoqeron per ne brendesi te nderteses.

  HAMISH MCDONALD POLYESTER PRINCE PDF

O Media sistemohet perballe tavolines se firmosjes, jo me pak se m distance. Dcn crjasIiim ryciari i DasIlisc sc Tirancs, i cili mlan njc vcnd ic vccanic si lasIlia c lrycqyiciii.

Zakonisht radha caktohet sipas rendit alfabetik te shteteve pjesemarrese, por mund te percaktohen edhe kritere te tjera. At your SEO Dashboard we have the awnsers! Brenda salles VP 1 nuk lejohet monitorimi dhe pergjimi.

Ligji Nuk I Specifikon Veteran챘t mp3

Dorezimi i saj behet ne Protokollin e Shtetit. Drejtori i Protokollit te Shtetit e shoqeron Ambasadorin deri te makina ceremoniale, ku edhe ndahet prej tij. Delegacioni vjen mbas tij. Ndihma per dipIomatet 7.

Himni nuk ekzekutohet asnjehere ne mjedise publike pa prezencen e flamurit kombetar. Truproja e nderit merr drejtqendrim “per nder arme gjate levizjes se arkivolit. Shoqeruesit e Presidentit qendrojne nje hap prapa dhe vendosen sipas kesaj skeme: Ne te djathte te personalitetit qendron shoqeruesi me i larte ne rang.

Veheranet mbarim te ketij intervali, i veterxnet ngrihet Presidenti i Republikes dhe e shoqeron Ambasadorin deri ne 12 fund te salles se ceremonise, ku edhe ndahet prej tij duke i shtrenguar doren. Ne keto ceremoni marrin pjese te gjitha personalitetet kryesore te shtetit. Numri i tyre duhet te jete tek. Images can also slow down ulftes website.

Te gjitha tipet jane ceremoni te rendesishme te cilat programohen deri ne imtesite me te vogla per te ruajtur solemnitetin dhe manifestuar respektin e merituar. Veshja e rekomandueshme per dekoratat eshte ajo e erret solemne, frak dhe uniforma ushtarake ceremoniale.

  ANTIOXIDANT ACTIVITY OF TERMINALIA ARJUNA PDF

Kryeministri e pret vizitorin mik ne hyrjen perendimore te selise se Kryeministrise. Sipas rregullores te M. A ka lifji ideja e korigjimit te kufijve? Ceremonia e ngritjes se flamurit kombetar 59 3.

We recommend that you structure data where possible so it will be picked up, and interpreted correctly by search engines. Pergjithesisht takimet nuk zgjasin me shume se 30 minuta, me perjashtim te rasteve te njohura qe me pare. Radha e perparesise ne njesine vendore eshte: Per veprimet qe kryen ne kerkim te vendit dhe nderteses, ai eshte i lire te veproje sipas deshires. Ato vendosen ne te gjitha aktivitetet zyrtare, festa, pritje, raste solemne.

Ne hyrje te zyres se Kryetarit te Kuvendit qendrojne dy truproja nderi. Flamuri mbetet i ngritur deri ne largimin e Kreut te Shtetit. Autoriteti shqiptar pershendetet me anetaret e delegacionit mik dhe hipin ne podiumin e nderit.

Protokolli i Kryeministrit kryen te gjitha formalitetet dokumentare te nevojshme para largimit te Tij.

Kuvendi miratoi Ligjin për Veteranët e UÇK-së – Ekonomia Online

EIemente te ceremonive zyrtare 4. PrItje ne PresIdence 6. Prodhimi i dekoratave eshte i certifikuar dhe kompetence e zyres se Presidentit.

Next post: