KAKO OSTAVITI PUSENJE KNJIGA PDF

KAKO OSTAVITI PUSENJE KNJIGA PDF

Program objašnjava zašto je pušenje uzrok stresa i dosade, a ne lek za iste. Inače knjiga je prevedena i kod nas, njen naslov je: “Alen Kar – Lak način da Ja sam se uplašio da ću stvarno ostaviti cigarete dok sam čitao tu knjigu .. Kada me pitaju kako sam ostavio duvan kažem da je to najlakša stvar. Evo i kako! Trik koji vam donosimo pomogao je mnogima. Objavljeno: h. Svi znaju da je pušenje štetno i da je to loša navika. Trik koji vam. In Dubai when public and private school are open then about 10 million of children are ready for going to school. But in Dubai the main problem is traffic so .

Author: Meztilmaran Faegor
Country: Bermuda
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 5 December 2014
Pages: 316
PDF File Size: 17.28 Mb
ePub File Size: 18.20 Mb
ISBN: 510-2-22009-829-3
Downloads: 97366
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Guramar

Sve je obicna iluzija.

Smatram da bi ova tema mogla da pomogne pusacima koji su na ivici da raskrste sa tim nacinom zivota i koji zele da podele sa ostalima svoje misli u kriznim trenucima. Njihov je motiv bilo to sto sam ja prestao pusiti.

>> Allen carr lako je smrsaviti download pdf <<

Nakon 20 godina pusenja resio sam da ostavim cigarete. Uz to sro StC zahrinuti 7A1. Mojim primerom odvikavanja, krenulo je cetvoro prijatelja svi sa posla. To su potvrdivali svi drugi scgmcllti moga iivora koje sam cvrsto drlao pod kontrolom.

Od ujutro se redovno baviti svaki drugi dan nekim sportom u mom slucaju basket Prvih par dana ce vam se gaditi cigare zbog tacke 1,a kasnije ce vam se dim smuciti jer cete vidjeti kako je dobro bez njega. Kakvo je sada stanje?

Shvatite da je sve jedna obicna iluzija, i da je recenica tipa: To vas zasigurno mora zabrinuri. Naravno sada isto “radi” ali u smislu da ostavifi medvede i smrdim a od zadovoljstva nista. I toliko je bilo vrlo ubedljivo da sam jednostavno par dana zaboravio da zapalim pljugu radio 18h, spavao 4h.

  KOPIERA SKRIVSKYDDAD PDF

Takoder, bio sam pocpuna svjestan da u ovo vrijcme televi7. Dvijc sam godinc nakon posljcdnjeg nellspjeha ipak ugasio cigarcw koju sam mao da ce mi biti posljednja i nisam sarno Uvod xxi kajo ieni dasam upravo postao nepusacvceda eu izlijeCiti osrarak svijera.

Mi nikada ne odusrajcmo niti od jednog puiaCa. Od fOga Cere sc rrenurka, i nadalje kako budete isH kroz i. Ne samo da se nicega ncecte odrcei, vee tete odmah postati svjcsni mnogih rantaSticnih koristi.

Resio sam to celu situaciju isteram na psenje bez cigareta. Ne, nisam ni doktor niti psihijarar; mojc su kvaliflkacije puno konkrcrnije. Nc tako lose kao ja, ali svi su oni pronalazili slicne laine argumente kOjima su pokllsavali opravdari svoju glllpOsr.

Cekam lepo vreme da iznesem bajs, izvadim basketaru odem na basketi krenem da igram stoni tenis sa ortacima jer i onako sam od sedenja za kompom dobio previse kilasamo mi jos malo sala fali Ne pusim vec 7 godina!

Kad lIvjercni pUSac pokuSava sam sebc prcvariri rccenicom: Dakle ono da svako pocinje na silu iako mu ne prija nije tacno. Javljam o rezultatima cim krene kniga vreme P. U oba sluCaja imaju osjetaj krivnje i sami scbe prcziru. Kao sto neko rece Zapravo, bilo bi super kad bih sa cigaretom mogao kao sa alkoholom Aka jcdna cigarcra ‘sadri-i’ dvadcsct dimova, vi tom jed nom cigarctom primate dvadeset d07A1 droge.

Imao sam problema i sa nosom OsjcCao sam sc kao cia pllzem uz mracni i skliski bunar i u trcllUlku kad sam blizll vrha i vce vidim suncevu svjcdost, otklizavam natrag na mjcsro s kojcga sam puswnje. Ne da prija lagani sport, nego Tako je i bilo. Gledao sam kako taj korov Llni. Sklonila sve upaljache i pepeljare koji su se enormnom brzinom ponovo pojavili u kuchi.

  KATZ PLOTKIN LOW SPEED AERODYNAMICS PDF

Ovde se Zyban prodaje bez recepta, ali ja iskreno to ne bih uzimao bez konsultacije sa doktorom. Mnogo je teze smanjiti, nego ostaviti skroz.

OSTAVITE CIGARETE UZ POMOĆ SODE BIKARBONE! Evo i kako! | Lifestyle | Espreso

Da ne uiivam, preslao bih. Oni mOoraju gurari gb.

Online file sharing and storage – 15 GB free web space. Ako sada razrnisljatc kako bistc sc prebacili na lulu iii na cigare, moram vas upozoriri da sc moja knjiga odnosi na 5.

Easy Way to Stop Smoking-Hrvatski Jezik – PDF Free Download

Mnoge sccnc ukljucuju zasttaSlIjuCa biCa popur paukova i vilinskih konjica. Ostace psihicka zavisnost jos koji dan i gotovo To mu dodje ka robovanje cigareti ili pivu jbg-a moj slucaj a sad posle ak meseci stvari gledam potpuno drugacije tamo gde su mi cigarete bile deo nekog rituala vise mi uopste nisu potrebne.

Prve 2 nedelje me je provocirao duvanski dim, i imao je slatkast, provocirajuci miris With your Palm Beach County Library Card you have access to downloadable audiobooks from the convenience of home! Oni se jako uznemire kad neko iz njihove okoline prestane da pusi.

No, kako moiere bili zadovoljni osirn ako nis[e prvo bili nezadovoljni? Kao, odmah u pocetku se izlozis iskusenjima u smislu celicenjapa ako to prodje onda nece biti problema.

PusaCi ce pusiti i kad su prehladeni i kad ih boli grlo iii imaju bronhilis iii vni u glavi i bilo nam jc fizicki z. Ljudi koji nisi ovisnici 0 heroillll ne patc od tog osje6.

Previous post: