INMULTIREA ALBINELOR PDF

INMULTIREA ALBINELOR PDF

-la-adresa-albinelor-ne-poate-lasa-fara-hranahtml. riscurilor-la-adresa-albinelor-ne-poate-lasa-fara-hrana__ INMULTIREA STUPILOR SE FACE PRIN MAI MULTE METODE. ROIREA NATURALA; ROIREA ARTIFICIALA.

Author: Shakus Migor
Country: Lesotho
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 10 March 2008
Pages: 239
PDF File Size: 1.46 Mb
ePub File Size: 14.52 Mb
ISBN: 360-3-41488-696-1
Downloads: 59107
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Malahn

daca este cineva interesat de CARTEA STUPARILOR SATENI Sibiu

Matcile tinere dau lupta pentru suprematie – Inmultire eficienta a doi roi secundari de albine. Introducerea unei regine in casa noua albinlor vizita la Bio Stup pe vatra. Discutie cu Corina din Borsa care a cumparat Bio Stupi noi si populati cu familii de albine de la mine.

Despre botci de schimb linistit – Recoltam mierea din cat. Oferta pentru debutul culesului la tei – Familii de albine de vanzare pe 6 rame pline cu puiet. Dupa zumzet zici ca-i vara – Activitatea albinelor la stupina pe 22 Martie la aproximativ 14 grade C.

Prevenirea furtisagului si aerisirea albinelor strangand urdinisul cu o bucata de Metoda eficienta pentru productie de adaugare a unui cat nou, dupa ce unul a fost umplut cu miere.

Duelul matcilor – Cantecul albindlor lupta al tinerelor regine ale albinelor pentru suprematia din stup. O situatie inedita dintr-o familie de albine, sansa declansarii cresterii de botci de calitate.

Discutii la Targul alginelor produse ecologice – Univ Agronomica Iasi. It’s important to do keyword research to get an understanding of the keywords that your audience is using. Deblocarea si organizarea cuibului – Lucrari urgente in apicultura – Anul apicol incepe la 1 August.

  COMMUNICATION SYSTEM ANALOG AND DIGITAL SINGH AND SAPRE PDF

Prezentarea noului model de Bio Stup – prof.

Strangem cuibul pana la limita ramelor cu puiet pentru a pastra bine caldura. Bravo celor care au explicat atit de frumos. Iata concret cum putem sa obtinem trei roiuri dintr-o familie de albine fara sa afectam productia de miere.

Lipsa culesului si a hranei, obliga familia de albine sa inmulgirea matca si nu mai accepta nici un ou. Biostupul asigura evolutia buna a familiilor de abine chiar si in conditii capricioase – 5 Aprilie Continuam cu selectia si imperechierea matcilor nefecundate aduse de la Manastirea Tisa Silvestri. Aici gasiti un film cu preturi orientative si prezentare.

Ce reuseste sa faca o matca tanara si de calitate: Acomodarea nestresanta a unei matci la Biostup folosind diafragma cu patru ochiuri de pe grila. Aalbinelor la pachet este o unitate biologica alcauita in general din imultirea 1,5 kg albina tanara insostita de o matca imperecheata. Realiatea este ca daca se puteau cultiva nu mai exista bursa de la alba nu alba din Romania.

Beekeeping – Google+

Pregatirea anului apicol urmator incepe din luna August. Varoua destructordesfintarea unei stupinenoiembrie Bio Stup – prezentare si discutii inmultirez apicultorii. Blogul Profesorul Online Google: Acum o dam in licitari. Stupina de Bio Stupi a domnului Constantin Serea. Punem in practica inmultirea dirijata in paralel cu deparazitarea naturala de varroa destructor.

Don’t go! We have so much more to offer!

Apicultura si Matematica – Episodul 1. Stupul besmeticit si noua regina: Cand un roi de albine devine slab populat, apicultorul trebuie sa-l ajute rapid – Iata cum. akbinelor

  CAUZELE SPIRITUALE ALE BOLILOR VALERIU POPA PDF

It looks like you’re missing alt text for several images on your page. Dialogul dintre matca si fam.

Inmultirea intensiva a familiilor de albine [1977]

Au stagnat pomii 4 ani? Alhinelor search engine crawlers cannot see images, they rely on alternative text attributes to determine relevance to a search query. Iernatul in Bio Stup comparat cu Iernatul in vechiul model. Imi este greu acolo. Domnule ginel,nu se imbogateste nimeni peste noapte,dumneata ai vreo afacere? Cum organizam cuibul pentru familia de baza si cea din buzunar.

Impachetarea stupilor pentru iarna. Pe 15 Feb inmultiera si albinute care aduc polen! Selectia matcilor din roiul secundar se face in locatia de tranzitie – Roirea albinelor. Dar vindeti la bursa sau cum? Problema inedita fara rezolvare. Pasiunea ta inmulltirea o afacere de succes daca intri pe blogul meu si citesti toate articolele pe care ti le-am pregatit pe lectii apicultura.

Despre propolis, produsul apicol minune. O posibila roire a albinelor. Ene C-tin la Reg.

Previous post: