HLOVATE TUNAS PDF

HLOVATE TUNAS PDF

Everybody who know’s about HLOVATE love so much her book and will fall in Aa+Bb is superb novel from Hlovate guy’ly tunas is a. Novel Hlovate (Tunas) for RM 27 at Minden Heights, Penang. Find hlovate tunas on Carousell. We have a wide range of hlovate tunas in Books in Malaysia. Chat to buy!.

Author: Telkree Voodoojar
Country: Pakistan
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 9 April 2007
Pages: 244
PDF File Size: 9.93 Mb
ePub File Size: 14.23 Mb
ISBN: 580-7-52500-171-7
Downloads: 51669
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vozil

Memang rasa macam terus terkena kat muka sendiri. Open Preview See a Problem? Kisah perjalanan bersama masa, kisah perjalanan dari kecik menjadi besar, dari zaman tak mature remaja ribena menjadi dewasa yang tahu erti dan tanggungjawab. Aku dah baca Tunas.

Dan kerana itu jugaklah Tujas mengalah dengan Benji. Ainul rated it it was amazing Sep 03, Follow me on Instagram! Book reviewshlovateOpinions.

May 12, Izatti rated it it was amazing. And in 4 full blooming hours i cried, i laugh and got hurt once again.

Aug 11, Shahrul AhLami added it Shelves: Didi yang kepala batu, egomaniac tahap petala ke lapan, sarkastik kalau bercakap dengan Benji, yang failed pengurusan emosi dan macam-macam lah. Kamalia has read 15 books toward her goal of 50 books. I really, really wanted to read the book, but I haven’t really got the chance to buy it yet: Mereka belajar daripada segalanya, yang kembali membawa mereka kepada Dia Allah tak kira jika belok ke selatan atau utara sekalipun.

  IVAN ILLICH DESCHOOLING SOCIETY PDF

I recommend you all to read this book. Anonymous December 13, at 8: Macam ni lah dulu zaman sekolah aku di mana ada bacaan Al-Mathurat, tazkirah, kelas prep, solat berjemaah, aktiviti budak-budak pengawas dan MPP, bacaan yasin malam Jumaat, sujud sajadah dan lain-lain. N daripada nasihat2 benz dekat didi yang mungkin diorang tak diberi lagi rezeki itu sebab diorang masih tak capable enough untuk galas that responsibility. Benz tu masuk masa Form Five, jadi awal kisah cuma tentang Addin dan kawan-kawan.

Tapi babak-babak mereka ni selalu buat aku tersenyum dan ada kesannya pada perjalanan hidup mereka berdua. Muhammad Syamir rated it really liked it Sep 25, Kalau dalam Tunas pembaca akan kenal seorang Addin.

Kamalia Hasni December 12, at Scene itu diulang kembali pada Bab B. I really love the storyline. Gigit jari baca part ni.

maliemania!: book review: anthem by hlovate

NurulSyifa rated it it was amazing Apr 29, Emotion falls under that something. Di tengah-tengah tu baru muncul si Benz. But the book was good, so it wasn’t really a bother: Sebenarnya moment antara Addin dan Benz dalam Tunas ni tak banyak mana pun. Runas tak boleh blah.

Shop Safely Tip:

Siapa sangka Aie dan Benz orang yang sama. Kamalia Hasni May 30, at 9: Hamizah Ishak rated it liked it Jan 01, Oh, and about the POV thing you wrote, it’s just Hlovate’s style of writing: I also like the way islam is always one of the main themes in her stories.

  ALFAFETOPROTEINA EN PEDIATRIA PDF

Jemmy rated it it was amazing Feb 01, Belajar menjadi seorang yang bersyukur dan redha dengan Allah Thank you for writing this!!! Newer Post Older Post. I hope I get to get my hands on this book someday: At first I was a bit sceptical about the books by Hlovate because I was afraid that it won’t be my cup of tea although there are loved by many readers And thanks for the clarification about the POV!

Seorang yang tak kisah untuk iron baju sendiri, basuh pinggan mangkuk sendiri, sweet talker, Benji faham Didi, Benz sayang Didi She has a great writing style. Dan Allah juga ada perancangan. Tapi sedikit demi sedikit seorang Didi belajar menjadi seorang manusia, isteri, kawan dan ibu kepada Benji. Refresh and try again. Berkahwin kerana aturan keluarga.

a+b [tunas] + [aA+bB]

Posted by Maliemania at Thursday, December 11, To see what your friends thought of this book, please sign up. Nadiah Zaidi rated it really liked it Aug 11, This was my first Hlovate book, so honestly im a bit scared if i read one of the best ones because then i wouldn’t be able to enjoy the other books as much.

Hlovate is my favorite author. Feb 07, azian rated it really liked it.

Previous post: