HIBRIDNA VOZILA PDF

HIBRIDNA VOZILA PDF

Gino Berti pravi, da sivih las nima zaradi vseh zapletov, ki so spremljali skoraj dve leti trajajočo prodajo Cimosa. Eden najdaljših prodajnih po. Vijesti iz svijeta električnih vozila na jednom mjestu. Modeli i vrste električnih vozila. Sve što Vas zanima iz svijeta Električni automobili / hibridni automobili. Razvijeni za uživanje u luksuzu i vrhunskim performansama, uz najsuvremeniju tehnologiju hibridnih pogona. Već danas odaberite svoj Lexus i iskusite.

Author: Faudal Vosho
Country: Jordan
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 17 June 2006
Pages: 455
PDF File Size: 20.24 Mb
ePub File Size: 20.59 Mb
ISBN: 392-4-45997-125-3
Downloads: 23770
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kagataxe

Hibridni pogon

Boste iz preostalih delov italijanske skupine selili delovna mesta v Slovenijo? Dokazali vpzila, da smo resni in da se iz posla ne nameravamo umakniti.

Ko kupimo podjetje, ga vedno tudi financiramo. Smo zelo znana skupina iz severne Italije.

Zakaj so kupili Cimos? Ker stavijo na hibridna vozila. #intervju –

A zdaj so nujni novi koraki. Sam ne menim tako. Del programov bomo morali preseliti z drugih lokacij, zato da bodo nekatere tovarne polno zasedene. Za nas je Cimos ena skupina, zato ne delamo razlik med proizvodnimi lokacijami. Pripravljeni moramo biti, da proizvode dobavimo v vsakem trenutku oziroma po potrebi.

  C1008 TRANSISTOR PDF

Za komentar se prijavite tukaj.

Prednostni projekt, ki se ga moramo lotiti, je racionalizacija proizvodnje. Tudi proizvodni obrati so v zelo dobrem stanju.

Hibridni pogon — Википедија, слободна енциклопедија

Bo to njegov nov lastnik TCH ali slovenske banke? To zahteva veliko vlaganj in znanja. Prvomajski labodji spev vladarja sindikatov. Nekatere proizvodne procese in programe bomo ohranili v Cimosu v Kopru, nekatere ne in jih nameravamo prodati.

Prodajni postopek Cimosa je trajal skoraj dve leti. To pa bo stalo veliko denarja.

Varuh tranzicijskega svetega grala, ki je izgubil spomin. Strinjam se s pogoji uporabe. Premagati smo morali nekaj velikih ovir. Pripravili smo program prestrukturiranja.

Zakaj so kupili Cimos? Ker stavijo na hibridna vozila. #intervju

Zakaj ste kupili Cimos? To povsem spremeni naravo proizvodnega procesa.

Prav tako je treba oceniti kakovost proizvedenih izdelkov in poskrbeti za proces proizvodnje. TCH Cogeme in Cimos bosta skupaj postala ena od vodilnih skupin za dobavo avtomobilskih delov.

Veste, kje bom jaz leta ? Tako preprosto ne gre. Brez tega se Cimos ne bo mogel nibridna na pota stare slave. To bo trajalo od dve do tri leta. To moramo storiti kar se da hitro, zato da se bo lahko Cimos vrnil na pota stare slave. Tega ne bi komentiral. Gre za nov izziv za vse.

  ANNE ANCELIN SCHUTZENBERGER AY MIS ANCESTROS PDF

Star sem 65 let. Voaila devet tovarn na treh celinah. Treba je gledati naprej. Vid Ponikvar Ali so vse zmogljivosti Cimosa v tem trenutku zasedene? Urejajte svoja razmerja pri Telekomu Slovenije enostavno prek spleta ali mobilne aplikacije Moj Telekom.

Vid Ponikvar Boste kateri del proizvodnje Cimosa ugasnili? Svetovni trendi nam gredo v prid.