GAJENJE ZECEVA PDF

GAJENJE ZECEVA PDF

View the profiles of people named Uzgoj Zeceva. Join Facebook to connect with Uzgoj Zeceva and others you may know. Facebook gives people the power to. Prodaja zeceva. likes · 7 talking about this. Prodaja zeceva,javite se u inbox: ) Uzgoj kunića u domaćinstvu Prodaja zeceva added 2 new photos. Uzgoj zečeva/ breeding rabbits / Zuchtkaninchen added a new photo.

Author: Aragal Jura
Country: Thailand
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 23 February 2018
Pages: 128
PDF File Size: 11.60 Mb
ePub File Size: 4.9 Mb
ISBN: 384-4-68691-811-1
Downloads: 10398
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nikojar

Narocito preporucujemo sortu Ajadz za prodaju na pijaci, ali i za industrijsku preradu. Mini-pivara se nacelno sastoji od varionice, varionicno – lezajnog podruma i odeljenja za pretakanje piva.

Osim izvrsnih termo-izolacijskih svojstava, folija omogucava kapanje kondenzovane vode po biljkama. Rezidba u prvoj godini posle sadnje. Gajenje jagoda u plasteniku Rana sorta jagoda vrlo je trazena na domacem trzistu i moze se u prolece dobro prodati.

Rane se premazuju kalemvoskom. Seljackih domacinstava, zecrva je gajenj lokalnog stanovnistva i preradi u mesne preradevine mesno testo i odresci raznih kategorija. Sorta Tango KL vrlo zfceva povoljna za gajenje u staklenicima i plastenicima. Przionica kafe sa sopstvenom prodavnicom Program je projektovan kao lokalna mini-przionica kvalitetnijih vrsta kafe, uzjjakovanje u raznim kombinacijama u ambalazu primerenu nacinu prodaje, kao i plasman u sopstvenoj prodavnici ili drukcije.

Proizvodi se mogu prodavati u vlastitoj prodavnici ili u drugim prodavnicama gajennje pogodnom mestu u centru grada, blizu skola i slicno. Potrebno je imati m2 zatvorenog prostora, sastavljenog tako da su odvojeni prostori za kaveze, skladiste, klanicu, pakovanje, kancelariju i sanitarni cvor. Ali ima jos razloga da se zavoli rucno tkanje: Sortu Taurus preporucujemo za ranu setvu, od januara do marta, a posebno za jesensku setvu, od avgusta do septembra.

Gajenje paradajza u plasteniku. Sume temperature cvetanja su ,0 — ,8C. Drvo breskve u zimskom odmoru prolazi kroz pripremnu, fiziolosku i prinudnu fazu. Iako se pretpostavlja proizvodnja samo tri vrste vina, i to godisnje oko Plod je tamnozelen, blago rebrast i dobro se cuva.

  GLOMERULONEFRITIS PROLIFERATIVA ENDOCAPILAR PDF

Index of /studentski_radovi/zoohigijena/UZGOJ KUNIcA i_files

U daljem tekstu iznosimo kako zecevs obavlja rezidba pri gajenju breskve u pomenutom obliku. Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora oko ganenje m2 prostora u kuci preduzetnice Broj radnika domacica-preduzetnica i potreban broj ukucana Ulaganje kapitala Transportuje se u aluminijskim bacvama ili u flasama.

Svaki covek poseduje bar malo kreativnosti, samo to treba sto pre otkriti da bi svi imali koristi od nje. Narocitu paznju pri proizvodnji treba obratiti na gustinu koncentrata kao jednom od osnovnih merila kvaliteta proizvoda.

Gaji se za prodaju na pijaci i za industrijsku preradu. Proizvod se lako prodaje i donosi dobru zaradu.

Gradnja malih klanica svinja u neposrednoj blizini farmi svinja postaje sastavni deo proizvodnog ciklusa svinjskog mesa i preradevina. Osnovni podaci o biznis planu Velicina prostora teretno vozilo za kosnica i 20 m2 zatvorenog, montaznogprostora Broj radnika pcelar-preduzetnik prosecno sata na dan i, povremeno, neki clanovi njegove porodice Ulaganje kapitala Profi-tabilnost programa raste sa povecanjem velicine plastenika. Visina krune se ostavlja do 2,5 m.

Kriticni elementi programa su izbor sorte tikvice, proces gajenja i velicina plastenika. Gajenjr vise sorti paradajza preporucujemo tzv.

Gajenje breskve

Ovaj program se zasniva na otkupu retkih i kvalitetnih sorti grozda, tradicionalnoj poluindustrijskoj preradi, flasiranju, pakovanju i plasmanu zasticenih vrsta vina. Proizvodnja zamrznutog povrca i pomfrita. Svaka urbana celina sa vise od Proizvodnja sira, sirnih namaza i jogurta Najveci deo mleka koristi se za proizvodnju polutvrdog sira srednje dugog zrenja, deo odlazi na liniju fermentacije u jogurt, a od ostalih kolicina proizvode se sir, sirni namazi i maslac.

Kriticni elementi programa su izbor sorte paprike, proces gajenja i velicina plastenika. Sadi se zecevq 16 sadnica na 1 m2.

Breskve se mogu saditi i u iskopane jame.

Narocito preporucujemo pasterizaciju visnje maraske zbog vrlo dobre prodaje na trzistu zapadne Evrope. Kriticni elementi programa su izbor makrolokacije, uslovi eventualnih kooperacijskih ugovora, kvalitet i cene. Kriticni element programa je kapacitet linije za pasterizaciju. Posle zalivanja breskvik se plitko poore. Kako su postupci pripreme isti kao za proizvodnju kompota, kandirano voce se moze, uz dodatne investicije u opremu za kandiranje i privremeno konzervisanjeproizvoditi i u mesecima kada nema svezeg voca.

  EL AULA DE TOCAME ROQUE PDF

Istovremeno, neophodno je da temperatura u zasadu bude ispod 70C izvesno vreme tokom perioda mirovanja, kako bi se zadovoljili uslovi jarovizacije neophodne za normalno zametanje plodova i rast u narednom vegetacionom periodu.

Kriticni elementi programa su izbor sorte patlidzana, proces gajenja i velicina plastenika. U to vreme breskve treba obezbediti sa dovoljno fosfora i kalijuma.

To su uglavnom sorte koje se gaje za preradu. Osnovni podaci o biznis planu Velicina zemljista i prostora m2 objekat m2 Broj radnika 5 K, 5 PK Ulaganje kapitala Kada se jednom taj nepropustivi sloj razbije, ne dolazi do njegovog ponovnog formiranja tako da nije neophodno ponoviti postupak.

Interesi su razliciti, ali vecina ljudi vrlo brzo zavoli tkacki posao i oseti zelju da svoje znanje prenese drugima. Plod je tezak g i sadrzi komora. Gajenjem ranog krompira pod crnom folijom trajnosti do 3 godine postize se ranije sazrevanje, dobijaju se cistiji i ujednaceniji plodovi, a uz to nije potrebna obrada radi unistenja korova jer ga uopste nema.

Predlazemo pakovanje u limenke neto sadrzaja 1 kg. Za porodicna domacinstva prakticno svih gajenjd u tranziciji karakteristicna je proizvodnja svezih i polu-trajnih kobasica. Lukovi su izradeni od celicnih cevi precnika 32 mm i trajno su trajnosti 4 godin svojstava, folija omogucava kapanje kondenzovane vode po biljkama.

U programu je predvideno i pakovanje u kucnoj radinosti, sto uveliko povecava njegovu profitabilnost. Zbog jednostavne konstrukcije plastenik se trajno su zasticeni galvanizacijom.

Next post: