DUHOVNI RAZVOJ I PSIHIKA SAMOOBRANA PDF

DUHOVNI RAZVOJ I PSIHIKA SAMOOBRANA PDF

Denning & Philips – Duhovni razvoj i psihicka 4 dion fortune – psihika February 5 at pm Latest. Denning & Philips – Duhovni razvoj i psihicka April dion fortune – psihika February 5 at pm Latest.

Author: Dugis Sajas
Country: Iraq
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 13 May 2006
Pages: 265
PDF File Size: 20.72 Mb
ePub File Size: 3.33 Mb
ISBN: 822-2-17595-881-2
Downloads: 38482
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vorg

PDF April 25 at 1: On je, osim toga, stavio Feliciju u ulogu nadomjesne supruge. Toksini je stid duhovni bankrot. Dok sam razgovarao s Maxom, duboka je bol njegova ivota bila oita. Download KnjigaTota – Samoobrana Prevod konacna verzija.

Kad mama ili tata, usvojitelj ili bilo tko drugi tko obavlja ulogu skrbnika potpuno izgubi kontrolu, ugroava djetetov opstanak.

John Bradshaw – Oslobodite se

Skrovita toksinog stida II. Njihova se prva razmiljanja ostvaruju kroz osjeaje misao koju osjetimo. Na stid djeluje kao zdrav znak da trebamo pomo te da trebamo voljeti i biti u brinim odnosima s drugima. Felicijina je majka u akutnim stanjima svoje bolesti bila nelijeeni, na stidu utemeljeni, ovisnik o drugima. Stidljivost moe postati ozbiljan problem kada je ukorijenjena u toksinom samooobrana.

  FANTEC MM-HDRTV BEDIENUNGSANLEITUNG PDF

Psiholozi, po opem priznanju pomalo u neprilici i zateeni, sa zakanjenjem se okreu stidu, toj silnoj i monoj emociji koja je dosad, nekako, uspijevala izbjei strogo znanstveno ispitivanje. Bila je ozbiljan skrbnik-ovisnik i mijeala je ljubav sa saaljenjem.

Pokazivao sam ga; skrivao ga – suptilno i ne tako suptilno; prenosio sam ga na svoju obitelj, klijente i svoje uenike.

DOC January 14 at 7: Otiao je na pogreb, no zamolili su ga da ode, s objanjenjem da bi njegova nazonost ondje bila nezgodna.

John Bradshaw – Oslobodite se stida.pdf

Ispod te vjene fasade krije se praznina ispunjena zaviu i srdbom. Richard nas je zamolio da se sjetimo trenutka iz naeg ivota kada smo bili sigurni da imamo pravo.

Rista Gostuski – Lijecenje ljekovitim biljem. Lano ja uvijek je vie ili manje od ljudskog. Zapravo, toksino stidljiva osoba ima neprijateljski odnos prema sebi. To ne znai da su sebina U uobiajenom smislu te rijei.

Nitko od nas ne bi uspio sam. Duhovnost je naa krajnja ljudska potreba. Nezasitnost je utemeljena u nezadovoljenim potrebama iz djetinjstva. Kada strah, bol i samoobrans stida u disfunkcionalnoj obitelji postanu veoma snani, jedna osoba, esto ona najosjetljivija, postaje obiteljsko rtveno janje.

  IRMAOS GRIMM PDF

Oboje oekuju od drugoga da se skrbi za njih i da igra ulogu roditelja djetetu unutar njega ili nje. Drugi i trei stupanj uvijek podrazumijevaju saamoobrana rtve i zakonom su kanjivi.

Popis Knjiga u Wordu

Toksini stid lei u biti veine duevnih bolesti. William Engdahl – Stoljece Rata. Max je samoobrans poput rtvenog janjeta u idovskom ritualu okajavanja.

Obitelj se definira kao interakcija i meuodnosi njezinih dijelova, a ne kao njihov zbroj. Ona ih prenosi sa svojeg unutranjeg ja na druge.

Samobrana je poeo piti i bjeati u petnaestoj godini. Bez zdrave oznake stida, ne bismo bili u vezi sa svojim temeljnim potrebama za oslanjanjem na druge. Kao i sve emocije, i zdravi je stid energija u kretanju.

Kad sam ponovno prolazio kroz iskustvo, ono vie nije imalo naboj kakav je imalo prvi put.

Previous post: