COPII MATRICEI PDF

COPII MATRICEI PDF

David Icke – Secretul suprem David Icke – Revolta Robotilor David Icke – Copii matricei. David Icke – Proiect SEMPER FIDELIS. Carti Gratis. 1, Copiii matricei, Secretul suprem volumul 1 David Icke – 13 oferte la preturi avantajoase. Share: Copy. David Icke – Secretul Suprem (apare in curand – solicita. 3 years ago views; Copii matricei (1) 3 years ago 1, views; Mierea1 3 years ago views; Cartea misterului pecetluit 3 years ago 1, views.

Author: Mor Nalrajas
Country: Bhutan
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 8 February 2018
Pages: 411
PDF File Size: 9.27 Mb
ePub File Size: 7.47 Mb
ISBN: 196-4-61146-157-7
Downloads: 95859
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Samushakar

Ieşirea Din MATRIX: DAVID ICKE – Matricea Saturn – Lună (simbologie ascunsă)

Este cea mai concreta recunostinta! Saturn a fost dintotdeauna asociat cu Satana, din mai multe motive.

La egipteni era Mer – Ka – Ba. Aceste simboluri se regasesc in diverse sigle de pe matrifei marile corporatii multinationale dupa cum veti descoperi si in filmul de azi. Explicatile oferite de David Icke reprezinta o posibila interpretare.

Nu intelegeam de cooii nu pot vedea o filmare de 50 de minute de la inceput pana la capat. Crezi ca acum oamenii care se uita la svastica rezoneaza cu incarcatura si demonizarea data de mass media si presa corporatista in ultimii 80 de ani sau cu incarcatura ei milenara benefica?

  CORSAIR 800D MANUAL PDF

Dumnezeul musulmanilor este Allah Mer campurile de energie ce se rotesc in jurul lui KaBa Vibratia lui Sauron din Lord Of The Ringsccopii foarte apropiata ca si impact de cea a lui Saturn cine a vazut filmul isi poate aduce aminte cat de puternic se pune accentul pe acest aspect in film, cat de puternica, violenta, posedanta si intruziva era.

Altfel spus, Luna este unul dintre cele mai misterioase obiecte din sistemul solar.

Mi-au trebuit trei zile ca sa o pot vedea pana la capat in mod constient. Nimeni nu poate distruge legile pe care eu le-am instituit.

Pan a fost spiritul care conducea lumea de jos. Uneori acestea sunt legate un pic fortat sau pur si simplu arbitrar, insa nu va cramponati in a vedea neghina ci selectati-o, pastrand ceea ce considerati a fi bun.

Sa fie satanica, crestina sau pagana? Lucrurile se leaga tot mai mult. La jumatatea filmarii mereu intervenea mateicei si nu reuseam sa vad concluziile.

  BORIS APSEN 2 PDF

David Icke-Copiii Matricei

Sau cand vezi Pentagrama, chiar crezi ca daca are coarnele in sus e malefica si cu coarnele in jos este benefica? In copii regasim deloc surprinzator acum, sigiliul lui Saturn. Mai multe detalii interesante despre simbologia lui Saturn gasiti in articolul de mai jos. Acum am inteles de ce.

Monitoare pentru PC in Moldova ieftine

Publicat de FreeYourMind la Recomand aceasta prezentare cu toata inima!!!! Eu cred ca este posibil ca intr-un trecut indepartat Saturn sa fii fost Soarele sistemului nostru solar, care acum se afla cumva in decadere spirituala un arhanghel cazut, arhon.

Intuitiv a crezut asta.

Am gasit in acest film foarte multe lucruri absolut WOW care mi-au aprins multe beculete si am facut noi conexiuni, de la nivelul de intelegere la care sunt acum.