ALI TOPAN ANAK JALANAN PDF

ALI TOPAN ANAK JALANAN PDF

Ali Topan Anak Jalanan is on Facebook. Join Facebook to connect with Ali Topan Anak Jalanan and others you may know. Facebook gives people the power to. Phone, Suggest a phone number Ali topan ‘Anak Jalanan’. 2 likes. Restaurant. Ali topan ‘Anak Jalanan’. Posts about Ali topan ‘Anak Jalanan’. There are no. This Page is automatically generated based on what Facebook users are interested in, and not affiliated with or endorsed by anyone associated with the topic.

Author: Shalkree Yojas
Country: Serbia
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 25 August 2005
Pages: 261
PDF File Size: 2.14 Mb
ePub File Size: 2.21 Mb
ISBN: 835-7-50116-210-4
Downloads: 31923
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gadal

Oya, ada satu hal yg menggelitik gua, emang jaman akhir an, semua orang demen melawak ya?

Ali Topan, anak jalanan – Teguh Esha – Google Books

Gua seneng deh penulisnya sering pake majas simile2 gitu. Meski ada beberapa yang janggal dibuku ni misalnya: Berhubung ortu Ali Topan sendiri brengseknya naudzubillah, gua rasa Ali Topan jalaanan mertua yang bisa ngertiin dia. Stefani rated it really liked it Aug 05, Dimas Saputra rated it really liked it Sep 16, Bima Prasetyo rated it really liked jzlanan Jun 24, Setting tempatnya yang rinci ngebuat gua kagum, meski gua ngatau kebenaran tempat itu ada atau engga.

  FUNCTIONAL ANALYSIS M THAMBAN NAIR PDF

No trivia or quizzes yet. Peck Sur rated it really liked it Jul 23, Return to Book Page. Sama2 punya keluarga berantakan, tapi kedua karakter itu punya sifat penyayang. Goodreads helps you keep track of books you want to read.

Ali Topan Anak Jalanan (; obverse) | Ali Topan Anak Jala… | Flickr

Be the first to ask a question about Ali Topan Anak Jalanan. Chandra rated it really liked it May 03, Gua mau review dikit. Syarifah Via rated it really liked it Feb 04, Kata2 yg bikin gua selalu tipan adalah “menggeblas motor” sama “menggeplak motor”.

Refresh and try again. To ask jalsnan readers questions about Ali Topan Anak Jalananplease sign up. Maklum, gua masih belom lahir tahun itu, Wk.

Opay rated it really liked it Feb jalanqn, Jujur, padahal gua lebih mau Ali Topan sama Maya aja drpd sana Anna. Di buku ini semua org pandai melawak ya? Oke, itu terserah lo, Pan. Seh, itu kocak abis.

Rifai Sumaila rated it really liked it Dec 20, Want to Read saving…. Drpd dia milih Anna yg ortunya menentangnya habis-habisan.

There are no discussion topics on this book yet. Thanks for telling us about the problem. Kalimat Ali Topan yang bakal gua inget adalah, “Kasih sayang jalannan besar membuat jiwa kita besar, Pak. Telat betul gua baca buku ini. Ratna Mutyasari rated it really liked it Dec 18, Dolly Putra rated it really liked it Nov 19, To see what your friends thought of this book, please sign up.

  BIBHUTIBHUSHAN UPANYAS SAMAGRA PDF

Lo bahagia, gua mah sebagai pembaca juga bakal bahagia dah, HA. Oke, back to topic, gua suka betul sama buku ni. Engga guru, pembantu, tukang sayur pun ikut melawak.

Ali topan ‘Anak Jalanan’

Fierdus rated it really liked it Jan 02, Sinulingga rated it really liked it May 22, Lo sendiri yg milih idup lo. Sayang, tak semua orang memilikinya Ami Astarini Rahadiyati rated it really liked it Jun 18, Lists with Ana, Book. Apr 25, Maya Jr rated it really liked it Shelves: Sebab ortu Maya lebih menghargai Ali Topan, bukannya itu bagus kalo Topan punya orang dewasa yg mendukungnya?

Previous post: