A FONTE DA JUVENTUDE DE PETER KELDER PDF

A FONTE DA JUVENTUDE DE PETER KELDER PDF

Fonte Da Juventude – Livro 2 (Em Portuguese do Brasil): Peter Kelder: Books – Buy A Fonte Da Juventude – Livro 2 (Em Portuguese do Brasil) by Peter Kelder ( ISBN: ) from Amazon’s Book Store. Everyday low prices and. Peter Kelder – A Fonte da Juventude a căuta locuri potrivite de amplasare a unei baze şi pentru a emite pretenţii oficiale în numele celui de-al treilea Reich.

Author: Mojora Jurisar
Country: Ukraine
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 4 March 2016
Pages: 36
PDF File Size: 7.6 Mb
ePub File Size: 8.48 Mb
ISBN: 174-7-96163-793-7
Downloads: 48013
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Meshicage

Zilele mele sunt pline pana la refuz de evenimente.

Daca ne exprimam mai pe scurt, atunci, combinarea incorecta a produselor este capabila sa inrautateasca sanatatea fizica, mintala si spirituala, ducand chiar la prescurtarea vietii. Care este cantitatea optima de hrana pentru sanatate?

Peter Kelder – Stravechiul Secret Al Tineretii

Mancand succesiv, chiar si daca nu veti alege prea tare alimentele, tot veti slabi, deoarece veti manca mai putin! Este destul de complicat acest lucru. Aproape toata viata am incercat sa nu manac pepene rosu si galben, deoarece dupa aceea aveam colici si gaze puternice.

La inceput, regulile keldder disociate s-ar putea sa vi se para complicate. Mancati doar fructe, juvenhude v-a prelucra zaharul natural, iar dvs. In continuare colonelul aduce cinci reguli ale unei alimentatii rationale, dupa care ne putem imbunatati sanatatea: Daca suferiti de vreo boala si sunteti sub observatie sau tratament medical, analizati obligatoriu impreuna cu medicul dvs. Aceste simptoame arata ca organismul dvs.

Nu consumati nimic dulce, nu beti sirop si nu mancati fructe prospete sau uscate dupa produsele cu mare continut de amidon, proteine sau grasimi. Dormiti mai mult; incaperea trebuie sa fie bine aerisita si iluminata corespunzator. Colonelul Bradford si calugarii tibetani subliniau importanta acetui principiu.

  CONVERSATION CONFIDENCE EDUARD EZEANU PDF

Peter Kelder – Stravechiul Secret Al Tineretii – PDF Free Download

Intotdeauna incercati sa sustineti echilibrul emotional prin actiune si nu reactiune. D Seminte neprajite sau nuci g sau avocado g.

Chiar si in cantitati foarte mici, fknte elemente trebuie sa ajunga in organism, pentru asigurarea sanatatii spirituale si fiizice. Si atunci cand efectuez cele Cinci Ritualuri, simt ca sunt gata sa intampin greutatile fata in fata, deoarece am rezerva necesara de sanatate si energie.

Luigi Coriano, scriitorul italian, un aristocrat al sec. Puteti enumera principiile de baza a alimentatiei disociate?

Daca o sa-l mancati inainte de masa sau pur si simplu, acesta va trece rapid prin tractul gastro-intestinal. Toate acestea pot deveni motiv de iritabilitate, depresie, hiperestezie, dispozitie proasta, cinism, de asemenea, de acumulare a substantelor toxice in organism.

Este foarte important sa nu incepeti din start cu efectuarea a 21 repetitii ale keder ritual in parte, ci sa va indreptati treptat catre acest lucru. Caci, oricat de tare nu v-ati grabi dimineata, tot va veti spala, desi poate nu aveti timp pentru un dus.

Trebuie oare sa ignoram acest lucru? Zaharul, de asemenea, impiedica secretia sucului gastric si prelucrarea proteinelor.

Combinand corect produsele si pastrandu-si in acest fel energia sistemului digestiv, a trait ani. Acei pacienti la care s-a imbunatatit procesul de digestie, datorita carui fapt substantele nutritive au inceput sa se asimileze mai bine, iar sanatatea s-a stabilizat in general, sunt deja gata sa-si schimbe si alimentatia lor zilnica.

In comparatie cu celelalte, acesta se aseamana cu pozitiile si exercitiile traditionale de yoga, desi, o astfel de tehnica se intrebuinteaza in cazul a foarte multe traditii ezoterice si religioase. Acesta a descoperit ca in 78 primul grup urmatorii indici fizici erau cu mult mai buni decat la cei din grupul al doilea: Practicarea celui de-al saselea ritual va va ajuta sa scapati de o astfel de tensiune cu ajutorul unei metode usoare si sanatoase.

  ELF NFP 75W80 PDF

Dhanaray de la Universitatea din Alberta – Canada, a comparat un grup de oameni care pe parcursul a sase saptamani au practicat yoga, cu un grup de oameni care au practicat in aceeasi perioada exercitii fizice obisnuite. Eu cred ca, fiecare om poate, in mod natural, sa-si deschida pentru sine efectul de rotatie si, de aceea, aceasta tehnica a fost intrebuintata in culturi atat de diferite.

Scoala medicinei naturiste ne invata sa amestecam hrana pana cand aceasta nu se va transforma intr-un terci subtire.

Dar si in acest caz, puteti sa evitati inghitirea haotica a produselor. Nu combinati niciodata carnea cu produsele care contin amidon; totusi, cat sunteti tanar si puternic, nu este strict obligatoriu sa respectati aceasta regula.

Cu cativa ani de petwr a modului sanatos de viata nu intotdeauna putem lichida cu totul rezultatele actiunii negative indelungate asupra organismului, dar, totusi, putem atinge serioase rezultate in acest sens.

Editions of Ancient Secret of the Fountain of Youth by Peter Kelder

Ce fel de concluzie putem trage din aceste povestiri uimitoare? Asemenea fenomene precum, dereglari ale stomacului, gaze, costipatii, arsuri, s. Indeplinirea celor Cinci Ritualuri poate da nastere multor modificari fizice.

Daca suferiti de una dintre ele, va sfatuiesc sa va consultati cu medicul dvs.

Previous post: